tiistai 1. lokakuuta 2013

Joulufiilistelyä - Saako jo aloittaa?

Olen jouluihminen, myönnän sen, ja olen ehkä vähän ylpeäkin siitä jollain oudolla tavalla. Teen porkkana-, peruna- ja lanttulaatikot mielelläni, leivon joulukakkuja, keitän glögiä, ja teen piparitaikinat itse, koska nautin siitä. Kotimme myös siirtyy jouluaikaan viimeistään marraskuun puolessa välissä - ja ei, en kerkeä kyllästymään siihen ennen joulua. Teen jouluisia kukka-asetelmia. Askartelen paljon, ja vältän krääsän ostamista, mutta välillä myös täydennän joulukoristevarastoja aikaa kestävillä tuotteilla. Satsaan paketointiin, ja valitsen joka vuosi eri teeman jolla paketoin. Poltan kynttilöitä ja kuuntelen joululauluja. Tämä kaikki vie aikaa, ja saa viedäkkin, joten aloitan ajoissa. ja nyt saan vielä työnkin puolesta aloittaa hyvissä ajoin.

Kokouhun avautuu lähiakoina joulupuoti, johon on koottu kaikki koristeista lahjaideoihin. Uutena tuotteena tulee myös lahjakortit Kokouhun ja paketointipalvelu. Kokou siis paketoi myös lahjat valmiiksi, jos asiakas niin haluaa, kierrätyspaperista valmistettuja materiaaleja käyttäen tietenkin (mutta silti pelkistetyn tyylikkäästi).

Muutamia joulutuotteita onkin jo saapunut Kokoulle, vaikka eivät ole näkyvissä kaupassa vielä. Esimerkiksi allaolevat Anna Nygård Designin sälekaihtimista valmistetut joulupallot, kolmessa eri värissä. Ei muovia, vaan kierrätysmateriaaleia, ja ei hajoa kun kissat ja lapset tiputtavat lattialle, mahtavaa! Ensin ajattelin, että valkoinen olisi suosikkini, mutta puujäljitelmä-väri olikin yllättävän hauska. Ihanan keveät pallot tulevat kolmen pallon pakkauksissa ja sopii muuallekkin kuin kuuseen.



Kuvat lainattu ihanalta Anna Nygårdilta :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti