perjantai 18. lokakuuta 2013

Saana ja Olli

Eilen saapui paketillinen Saanan ja Ollin Maailman synty-sarjan keittiöpyyhkeitä ja pusseja. Olen jotenkin ihan haltioissani Maailman synty-sarjasta. Siinä on jotain niin puhdasta, suomalaista ja myyttistä ja samaan aikaan se istuu täydellisesti nykypäivään. En ole ihan vielä keksinyt, millaiseen sisustukseen Saanan ja Ollin tuotteet eivät sopisi.

Tuotteet ovat valmistettu eurooppalaisesta hampusta. Saanan ja Ollin toiminta on aidosti läpinäkyvää, ja tuotannon kaikista vaiheista kerrotaan tuotteen lapussa. Jotenkin sekin tuo lisäarvoa tuotteille, että tuotteet ovat valmistettu mm. Aitoo-nimisessä kylässä ja Keikyällä, Saanan ja Ollin kotikaupungin Turun lisäksi.

Koulun ja eskarin syysloma on pakottanut hidastamaan tahtia hieman loppuviikoksi, kun työt täytyy tehdä vähintään kolmen lapsen kanssa. Koneella näpyttely on poikien mielestä mielestä melko turhaa ja tylsää, mutta valokuvaaminen onkin jo ihan eri juttu. Kuvauksiin saa helposti lapset mukaan "auttamaan" kunhan oma kärsivällisyys riittää :)

P.S. Näistä saisi ajattomia ja kivoja joululahjoja suunnilleen kaikille, kodin tyylistä riippumatta, eikö vain? :) Kokoun joulutuotteita ja lahjavinkkejä voi selailla Kokoun joulupuodissa.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti