perjantai 7. maaliskuuta 2014

DIY: Katosta roikkuva vaaterekki

Vaihdoimme huonejärjestystä niin, että makuuhuone on yläkerrassa pienemmässä huoneessa ja työhuone sai isomman tilan alakerrasta. Koska uuden makuuhuoneen kaappi on täynnä vanhaa elektroniikkaa, raksakamoja ja ihan kaikkea turhaa sälää, jäi suurin osa vaatteista alakerran vaatehuoneeseen (johon ne on helpompi viedä pyykkihuollosta joka tapauksessa). Sitten sain päähänpiston, että haluan katosta roikkuvan vaaterekin uuden makuuhuoneen seinän viereen johon saisi osan vaatteista, ja kun saan päähänpiston, se täytyy toteuttaa heti. En saanut ajaa autoa keskiviikkona, koska olin viisaudenhampaanpoistossa (vihdoinkin) ja lääkitys esti ajamisen, mutta onneksi meiltä kävelee lähimpään rautakauppaan. Mieheni ehdotti, että rekki roikkuisi siimalla, ja näyttäisi leijuvalta, ja sitäkin harkitsin. Jotenkin olin kuitenkin päättänyt jo, että haluan siihen puuhelmiä, ja se ei jotenkin tuntunut sopivan yhteen siiman kanssa. Ehkä toteutan jonkun muun roikkuvan jutun siiman kanssa. Saisikohan kasveja roikkumaan siiman varassa "leijuvasti" katosta?

Kaiken kaikkiaan koko systeemi tuli maksamaan n. 20 €. Puuhelmet tilasin täältä ja lisäsin ne tänään rekkiin. Oli muuten nopea toimitus! Rautakaupasta ostin pyöröpuuta, mustaa narua ja 2 valkoista koukkua kattoon. Tekemiseen meni ehkä puoli tuntia, ja olen hyvinkin tyytyväinen lopputulokseen :) Mun alkuperäisessä visiossa rekissä roikkui kevyitä valkoisia mekkoja, mutta enhän mä omista yhtäkään valkoista mekkoa, joten rekkiin pääsi vähän sitä sun tätä neutraalinväristä mekkoa, toppia ja jakkua. Ehkä myöhemmin hankin siihen vielä jotkut jännät henkarit - toistaiseksi mennään ihan perushenkareilla vaaleasta puusta. Vastakkaisella seinällä sängyn yllä on vielä seinätarra, jonka tilasin silloiseen työhuoneeseen noin vuosi sitten. Tykkään siitä edelleen, mutta jotenkin hämää, että sängyn yläpuolella sataa keltaisia pisaroita.

Edit: Huomasin, että blogger oli ladannut kuvat oudosti, tummennettuina. Googlettamalla selvisi, että se johtui Google +-asetuksista, jotka sai helposti muutettua. Latasin kuvat uudelleen sellaisina kuin niiden piti olla. Kuka ihme nyt haluaisi tummentaa kuvia blogiin?














4 kommenttia:

  1. Ihana vaaterekki! :)

    Löysin blogisi kun olit jakanut Kokoun sivustolla Mifukon fb-sivulla olleen blogipostaukseni, kiitti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Joo, klikkasin äsken profiilisi auki kun huomasin kommentin ja mietin, että jopas sattui kun juuri eilen luin blogiasi ensimmäistä kertaa, mutta sitten tajusin ettei se varmaan sattumaa ollutkaan :D

      Kiitos itsellesi kivasta postauksesta Mifukosta! :)

      Poista
  2. Ihan sika hieno!! Ihanaa naistenpäivää.

    VastaaPoista