keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Blogin jäseneksi?

Eihän siinä mennyt kuin vuosi, että sain aikaiseksi lisätä tuon lukijat-gadgetin, poistettua ne inhottavat kehykset kuvista ja lisäiltyä teksteihin tunnisteet. Nyt se on tehty ja voit liittyä blogin jäseneksi oikeasta sivusta. Blogiin tulossa lähiaikoina myös Kokoun arvonta! :)

Edit: Näköjään Google on päättänyt poistaa käytöstä "normaalin" Followers-widgetin eli siitä ei enää voi liittyä lukijaksi niin kuin ennen. Jos yrittää, tulee virheilmoitus :( Uusi tapa liittyä sivuston jäseneksi on ilmeisesti Google+ Followers-widget, eli sieltä pitäisi onnistua kunhan saan Blogger-profiilini pävititettyä Google+-profiiliksi. Jos joku tietää tästä kaikesta enemmän, tai miten saisin vanhan Followers-widgetin toimimaan, niin saa mielellään kertoa!


4 kommenttia:

  1. Hei,
    haluatko vinkata miten ne kehykset saa pois? ;) Olen yrittänyt kirjoittamisen yhteydessä poistaa niitä, mutta pitääkö ulkoasuun tehdä HTML-koodaus? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näköjään tuo linkki ei tullut linkkinä, mutta kopsaa tuo osoite niin löydät sieltä sen koodinpätkän :)

      Poista
  2. Moikka! Joo, mielelläni! Tämän blogin ohjeiden mukaan tein, mutta se on aika sekava tai turhan paljon tekstiä yksinkertaisen asian vuoksi, joten kirjoitan vielä Suomeksi tuohon alle sen selkeämmin. Ja siis tämä pätee, jos käytössäsi on 'Simple' niistä templateista.

    http://byourownblog.blogspot.fi/2013/04/how-to-remove-blogger-picture-shadow.html

    Mene kohtaan Template -> Advanced -> Add CSS. Kopioi koodinpätkä, jonka löydät tuolta linkin blogista kohdasta 6. ja liitä se CSS-kenttään, ja paina Enter viimeisen rivin jälken, niin että kursori siirtyy tekstin alle. Klikkaa 'Apply to blog', ja ta-daa, olet valmis! :)

    VastaaPoista