keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Joulua näkyvissä

Joulukiireiden vuoksi on blogi jäänyt vähemmälle huomiolle, pahoittelen! Olen yllättynyt miten vähän olen kerennyt panostamaan omaan jouluun täällä kotona tähän mennessä, kun yleensä kotimme muuttuu jouluparatiisiksi jo marraskuun puolessa välissä. Tällä viikolla kuitenkin muutos alkoi näkyä ja joulu hiipi meidän kotiin varovaisesti, mutta näkyvästi. Tänään hankin ensimmäisen hyasintin, ja ripaus kultaa löytyy sieltä täältä. Piparit nököttävät lasipurkissa keittiön hyllyllä ja itsetehty kranssi on ovessa. Löysin Kirkkonummen Maatilapuodista ihanan punaisia kotimaisia omenia, jotka toimivat hyvin joulun pakollisena punaisena ruokapöydällä.

Jotenkin huomaan itsestäni talven tulon myötä myös pikkutarkan järjestäjän pyrkivän esiin. Ehkä kun viettää enemmän aikaa sisällä ja kotona, siisteys tuntuu tarkemmalta ja täytyyhän niille kaikille lasten ulkovaatteillekkin löytää taas paikat? Eteisen pikkusälät ja keittiön puhdistusvälineet ovat saaneet uudet paikat, jotka vielä hakevat loppulista muotoaan. 

Ihanaa joulunodotusta kaikille!





2 kommenttia:

  1. Löysin vasta blogiisi. Ihana blogi ja ihana kauppasi. Tervetuloa vierailulle myös minun blogiini: www.kotiaurorassa.blogspot.com.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Johanna! Huomasin nyt vasta kommenttisi. Kiva että löysit kuitenkin! :) Olen tainnut joskus käydäkkin blogissasi. Ihania joulujuttuja siellä oli!

      Poista