perjantai 13. joulukuuta 2013

Eteinen, järjesty!

Ne pienet asiat, joita ei aina osaa arvostaa tekevät arjesta vähän helpompaa. Näihin kuuluu eteisen järjestys. Meillä vaihtui epämääräiset säläkorit vanerista tehtyyn minilaatikostoon, jonka maalasin samalla harmaalla kuin eteisen yhden seinän ja tein dymolla selkeät merkinnät joka laatikolle. Hyvästi epämääräinen sälä!

Seinälle laitoin Ikean muistitaulun, jonka metalliosat maalasin ensin kuparimaalilla. Taulu on ihan mahtava muuten, mutta on hieman käyrällä eikä pysy suorasti seinää vasten kun roikuu yhden naulan varassa. Vinkkejä suoristamiseen otetaan vastaan! Muistitaulun viereen pääsi kuva isomummista ja mummista.

Jouluun kuuluu jouluistutukset, ja hyasintit ja amaryllis tuovatkin heti sitä joulufiilistä, mitä olen kaivannut. Yleensä olen kattanut istutuksen sammaleella, mut nyt en vaan ole saanut aikaiseksi kaapia sammalta pihan reunoilta. Kivet ja kävyt hoitavat asian toistaiseksi. Kissan raapima sohva piristyi tai ainakin sai uuden talvisemman lookin 1x2 Seitti-tyynyllä.

Tontut olivat myös käyneet jättämässä tänään pienet paketit lapsille ovelle :) Tänään lupasin viettää pikkujouluja lasten kanssa, eli piparkakkutalon tekoa luvassa, joulumusiikin, glögin ja riisipuuron kera! Paketeista löytyi mm. palapelit, joihin piirretään itse kuva, ja tontut löysivät ne kätevästi 3 kpl pakkauksessa Granitista ;)










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti