keskiviikko 20. elokuuta 2014

Kokou sulkee ovensa syksyn aikana

Olen pähkäillyt jo useamman kuukauden Kokoun tulevaisuutta nyt, kun aloitan opintoni ensi viikolla. Eilen tein sen. Lähetin tavarantoimittajille ja yhteistyökumppaneille tiedotteen Kokoun toiminnan päättymisestä ja tulostin YTJ:n verkkosivuilta yritystoiminnan lopettamiseen vaadittavan lomakkeen.

Olin jo varmaan tehnyt tämän päätöksen jollain tasolla kuukausia sitten, mutta en uskaltanut sanoa sitä ääneen. Useampi ihminen on kysellyt, miksen vain jatkaisi pienimuotoisemmin koulunkäynnin ohella. Tähän on on melko yksinkertainen selitys. En halua 7-8 tunnin koulupäivän, lasten harrastusten, kotitöiden, ja kaiken muun jälkeen valvoa öitä saadakseni ne pakolliset ja kiireelliset yrityksen asiat tehtyä ajallaan. En koe voivani samanaikaisesti menestyä opiskelijana, olla sellainen äiti, mitä itseltäni vaadin ja pyörittää Kokouta niin, että asiakkaat olisivat tyytyväisiä ja liiketoiminta kannattavaa. Vaikka toiminta olisikin hyvin pienimuotoista, yrityksen kulut ovat silti lähestulkoon samat kuin ennen ja verottajalla on silti samat vaatimukset kirjanpidon ja maksujen suhteen.

Lopettamiseen ei siis liity mitään draamaa. On vain aika sulkea tämä ovi ja avata toinen ovi. Ja olenkin innoissani koulun aloittamisesta. Olen aina tehnyt kaiken väärässä järjestyksessä, ja nyt perheen perustamisen, talon rakentamisen ja yrittäjänä toimimisen jälkeen pääsen vihdoin opiskelemaan.

Kokoun loppuunmyynti alkaa muuten lähipäivinä, eli tervetuloa ostoksille!


Terkuin,

Johanna

P.S. Jos tiedät tiedät jonkun innokkaan yrittäjähenkisen tyypin, joka voisi olla kiinnostunut jatkamaan Kokoun toimintaa ja kehittämään siitä omanlaisensa, otathan yhteyttä? :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti